Reuen

01-01-2010 Xanthous Milwaukee Journal

Onze nieuwe aanwinst is onze Romeo hij heet op zijn stamboom Xanthous Milwaukee Journal, maar wij vonden Romeo een hele mooie en een passende naam voor hem. Romeo is echt onze Eye Catcher. Wij mochten een reutje uitzoeken bij Inge de Wit te Zwolle. Zij had op dat moment twee nestjes liggen. Wij hadden al wat reutjes bekeken, maar toen Inge met Romeo binnenkwam was ik meteen helemaal gek op Romeo, ik zei tegen Marten dit is hem. Ik had zo ‘ n super gevoel bij hem. Marten keek mij aan en glimlacht. Het is gewoon liefde op het eerste gezicht. Romeo is echt een schat van een hond, wat is hij een lieve zachte, makkelijke reu, ben er echt helemaal verrukt van. We zijn met hem naar de kampioensschapsclubmatch geweest en daar waren ze ook echt gecharmeerd van onze Romeo. Daar kreeg hij dan ook een “veelbelovend” in de puppy klasse.

De show daarop was 10-10-2010, de eerste echte Internationale Hondenshow te Zwolle. Daar ging het super hij is daar tweede geworden in de jeugdklasse. Onze Klaske heeft hem geshowd en kreeg een compliment voor de presentatie en Romeo kreeg een compliment voor zijn ringgedrag. Ja Romeo vind het heel leuk om te showen hij laat zich dan ook heel goed zien. Het is gewoon een lust voor je ogen om hem te zien draven. Je bent onze showkanjer. Maar thuis benje echt een golden die graag met dingen apporteert en met onze Corgis speelt. Je bent echt super tolerant en bent echt een goedzak van een hond. Romeo we zijn smoorgek van je.

Romeo is op 29 januari 2011 naar de Clubmatch te Rijssen geweest. Romeo is daar 1 jaar en krijgt daar de eerste plaats. De keurmeester was dan ook zeer gecharmeerd van Romeo en vindt hem goed in het rasbeeld staan, met een goed geslachtstype en bouw en met een prima temperament.

Op 2 Oktober 2011 op de Ijsselshow te Zwolle. Keurmeester: R .Strudwick. Het is ook heel leuk dat Romeo ook een keer door een buitenlandse keurmeester werd gekeurd, dan staat er op je keuringsverslag: “Excellent headed boy, good dark eyes, well sprung ribes, good bone, leveled topline, very sound when he moves, EXCELLENT! Third Place” (3e plaats).

Als afsluiting gingen we 13 November 2011 naar de Kastanje show waar hij tweede werd. Een prachtige reu van 22 maanden oud heel mooi hoofd en hals-rug belijning schitterende bone, een prachtige reu UITMUNTEND 2e plaats. Ja ,we zijn dan ook heel trots op je ROMEO je bent een showkanjer. We zijn ook met jou naar de fokdag geweest en daar kreeg je van bij beide keurmeesters een uitmuntend. Je bent dan ook hele geschikte dekreu. Je eerste nakomelingen lijken echt heel goed en worden in 2012 alweer 1 jaar. Zelf hebben we ook al een teefje aangehouden Amy Amour van de Golden Goodtimes, wij vinden haar op Romeo lijken.