Blossum

Nest : Missy Monroe v.d. Golden Goodtimes (Blossum)  x  Imp.Engeland  Ritzilyn Hurdy Gurdy (Boucheron)  Geboren op 20 oktober 2014 .

DSCN8127 - kopie

Onze Blossum is op 20 oktober  bevalen van 9 pups , 6 teefjes en 3 reutjes . Wij waren echt blij verrast met dit aantal . Vader is Ritzilyn Hurdy Gurdy ( Imp.Engeland)  zijn roepnaam is Boucheron . Hij heeft HD A en zijn ogen zijn vrij en hij is ook ED Vrij .Hij is Nederlands Jeugd Kampioen en Rostock Jugendsieger 2010 .En op de  Fokdag heeft hij ook een uitmuntend gescoord . Hij voldoet dan ook super aan de ras standaard .

Boucheron                 boucheron-april2011                                     IMG_7570Boucheron

Moeder Blossum heeft ook HD A en haar ogen zijn ook vrij van alle oogziektes en ook is zij ED vrij . Zij is ook naar de fokdag geweest en heeft het daar zeer goed gedaan.Ook op de show heeft ze het  zeer goed  gedaan .In Uden behaalde zij een derde plaats waar wij uiteraard trots op zijn. Boucheron heeft een super karakter .Echt een Golden met het gouden draadje .We zijn dan ook superblij dat wij negen puppy’s van hem hebben gekregen.

DSCN8138

DSCN8141

We hebben   de pups even  gewogen en de gewichten van de pups  bij de geboorte lagen tussen de  350  en  450 gram . Hele mooie gewichtjes ze lijken dan ook allemaal even groot . Blossum is zo ontzettend lief en zorgzaam voor haar puppies . Zo mooi om te zien dat als ze gaat liggen dat ze dan haar zelf iets omhoog houdt zodat ze ruimte maakt dat de pups makkelijker haar tepels kunnen aanpakken . Blossum is een Golden die bijna in je kruipt zij houdt je in de gaten en wijkt geen pas van je af , ik ben dan ook super gek met haar en zij heeft ook  echt een hele speciale plek in mijn hart .De mensen die al een nakomeling van haar hebben bevestigen dit ook , zij zijn ook zo blij met een jonge Blossum , daar wordt ik dus echt superblij van. Blossum vind iedereen leuk en lief ze is  echt een (kinder)vriendin.

DSCN8170 DSCN8147 DSCN8163 (3)

2014-11-003