Key Junoba’s House

Showresultaten van onze Daddy (Key Junoba’s House) en HD en ooguitslag.
We zijn op Hemelvaartsdag naar de Joe Kat show in Arnhem geweest(17-05-2012). Dit was de eerste show van Daddy.Hij werd eerste met een uitmuntend en een res.CAC.

 

Het was een geslaagde dag met heel mooi weer en dat is natuurlijk heel fijn als het een buitenshow is We vonden het heel leuk dat de keurmeester zo gecharmeerd was van Daddy .Ze vond hem erg goed in het rasbeeld staan met de juiste lengte van lichaam en sterke rug en goede schedel en oren van goede maat en die goed worden gedragen .Gangwerk met allure en levendig .Nou Daddy met zo’n mooi verslag kun jij wel thuis komen .Echt super leuk!

Ook zijn we met jou naar de pinkstershow te Arnhem gegaan en daar werd je eerst e en kreeg je een uitmuntend en een res .CAC .daar kreeg je ook een heel mooi keuringsverslag .Een zeer goed getypeerde Pembroke ,mooi formaat en verhouding. Key Junoba’s House (Daddy) Is een super gezonde Welsh Corgi Pembroke. Hij heeft HD A en zijn ogen zijn vrij.

Staan op de tafel is toch best wel leuk hoor! Moet je me maar eens op deze foto zien!  We zijn op 23 juni 2012 naar Uden geweest en daar heb je een uitmuntend behaald en een eerste plaats dus jij bent nu JEUGD kampioen!!! We gaan de uitslagen zo snel mogelijk naar het raad van beheer sturen. Ook kreeg je een CAC toegewezen en je werd Beste Reu in Uden. We zijn heel blij met dit super mooie resultaat. Je bent onze super dog!