Nest Golden Retriever

 

Golden retriever pups

Met trots kunnen we vertellen dat er 9 pups zijn geboren op  vrijdag 7 juni 2019  . Het zijn echte hele mooie pups en zijn bijna allemaal even groot . Met moeders en de pups gaat het bijzonder goed. Mama Faya heeft veel melk de pups hoeven er maar iets aan te komen of de melk schiet al toe.De puppy’s zijn dan ook super tevreden 🙂 .Overigens komt zij ook uit een Hulphond lijn vanuit zowel vaders als moederskant. Papa van de pups is Tresor (Waterloo’s Still Perfect Goldtresor ) van papa Tresor zijn al meerdere pups in opleiding gegaan.

 En een dochter van Tresor is  geslaagd als blindegeleidehond . Hannah is nu een werkende blindegeleidehond die nu bij Marko woont . Uiteraard zijn wij daar super trots op .

Vader en Moeder zijn beiden gekeurd en hebben hele goede uitslagen . Vader heeft HD A  en moeder heeft HD B en beiden zijn ze  ED Vrij en ogen vrij en DNA gekeurd op alles .Het hele blok . Pups worden bij ons ontwormt, ingeënt,gechipt en krijgen een Europees dierenpaspoort mee en krijgen een DNA profiel en  hebben een Stamboom van het Raad van Beheer.Ouders zijn ook naar de hondententoonstelling geweest waar ze beiden zeer goed hebben gepresteerd.

Vader en moeder hebben plaatsingen behaald op de internationale hondenshow en op de fokdag  ook zeer goed / uitmuntend . Vader was als pup al beste van de kampioenschapsclub match . Uiteraard waren we super blij met die  twee 1 e plaatsingen .Ook had hij een plaatsing in Duitsland op een intenationale Hondententoonstelling . Excellent 🙂

Onze facebook pagina (goodtimeskennel) is overigens  up to date , daar kun je onze pups en moeder Faya op volgen . Wilt u meer info of wil je een afspraak maken dan kun je bellen naar mij 06-31071033

Papa van de pups is Waterloo’s Still Goldtresor roepnaam  is Tresor

       T