Nest Golden Retriever

Golden retriever pups

Met trots kunnen we vertellen dat er 8 pups zijn geboren op  woensdag 18 juli 2018 . Mooie pups met een mooi gewicht . Met moeders en de pups gaat het bijzonder goed. Mama Lindsey heeft veel melk de pups hoeven er maar iets aan te komen of de melk schiet al toe.De puppy’s zijn dan ook super tevreden 🙂 Lindsey is echt een top moedertje en verzorgt haar kroost dan ook super goed .Overigens komt zij ook uit een Hulphond lijn vanuit zowel vaders als moederskant. Van haar vader Tresor (Waterloo’s Still Perfect Goldtresor ) zijn al meerdere pups in opleiding gegaan.

.

Moeder is Lindsey en Vader is George (Ritzilyn Tricky Dicky)
imp. Engeland  

Vader en Moeder zijn beiden gekeurd en hebben hele goede uitslagen . Met  beiden HD A  en ED Vrij en ogen vrij en DNA gekeurd . Pups worden bij ons ontwormt, ingeënt,gechipt en krijgen een Europees dierenpaspoort mee en krijgen een DNA profiel en  hebben een Stamboom van het Raad van Beheer.Ouders zijn ook naar de hondententoonstelling geweest waar ze beiden zeer goed hebben gepresteerd.

Onze facebook pagina (goodtimeskennel) is overigens  up to date , daar kun je onze pups en moeder Lindsey op volgen . Wilt u meer info of wil je een afspraak maken dan kun je bellen naar mij 06-31071033

 George  papa van de pups       Tresor  vader van Lindsey