Goldendoodle F3 Medium pups

GOLDEN DOODLE PUPS MEDIUM

LOLA X DUKE

18 maart geboren 2024

Zijn er 6 pups  geboren 1 reu en 5 teefjes . Uit de grap zeiden we al het nestje heet Duo-Pinotti 🙂 3 donkere en 3 lichte

Lola is een top moeder en verzorgt de pups super goed .De pups zijn F3 en zijn dus  Multigen  (hyperallergeen) uitermate geschikt voor mensen met een allergie. De keuze valt dan wel liever op een vacht met meer slagen . Maar ook een fleece vacht geeft veel minder allergische reacties. De verzorging betreft het wassen en trimmen van je doodle is uiteraard ook belangrijk. Wij geven dan ook advies over de vachtverzorging en over de voeding kunnen wij ook het een en ander toelichten .

Het karakter van de ouders, ze zijn beiden  super lief en sociaal .Het zijn honden die buiten heerlijk actief zijn en heel atletisch zijn en met hun dansende passen het heerlijk vinden om lange wandelingen te maken . Lekker rennen en spelen ze zijn o zo vrolijk en super trouw en mensgericht . De pups groeien op in huis met kinderen en  andere huisdieren en zijn dus super gesocialiseerd.

De puppy’s worden ingeënt, ontwormt en gechipt en krijgen een Europees paspoort en een geboortecertificaat mee.

   DUKE                         

Pepper is de oma van de Pups.

                                

Reutje

 

      

Tim en Ton Zonen van Lola en Pepper .Zij zijn contacthonden bij Stichting ‘Blijf’ beiden zijn ze in het werkveld.Ze vormen zorgduo’s en dan gaan ze op pad om demente bejaarden te ondersteunen. Wat echt super bijzonder is en super goed werkt voor deze mensen. We zijn dan ook super trots op deze honden .Wat ontzettend mooi dat deze honden uit onze fokteefjes komen. Zelf hebben we ook Jazz en Happy deze teefjes zijn ook zo ongelooflijk lief en sociaal .

Voor verdere info of een afspraak kun je bellen naar 06-31071033

voor buitenlandse Doodlepupkopers :0031631071033

 

 

 

 

 

 

20-02-2024

Teddy heeft 6 pups gekregen . Hele mooie Doodle pups .Papa heet Duke .

Duke is een medium Golden Doodle . Teddy is een super lieve golden doodle met een gouden Karakter .Teddy is ook heel gek met kinderen en is super sociaal . Duke is een echt schat van een hond . Heel blij en attent een allemans vriend .

Duke is Golden doodle .         Mama Teddy zij is een kleine medium . 43 cm hoog en weegt 12 kilo .

       

Zowel Duke en Teddy zijn gekeurd en voldoen aan alle gezondheidseisen .Alle gezondheidsonderzoeken zijn in te zien .

Pups worden gechipt en ingeënt en krijgen een Europeesdierenpaspoort mee .

De pups mogen rond 12 april het nestje verlaten .

Voor contact kun je mij bellen of appen mobielnummer is 06-31071033 ook is het nestje te volgen op onze facebook pagina goodtimeskennel .

 

 

 

 

 

 

Trotse mama Teddy met haar pasgeboren pups . Nest is geboren op 29 maart 2022 .

Super mooie Golden doodle pups . Met hele mooie aparte kleuren . Abrikoos en licht abrikoos en wit . Mams Ted is een super moeder en verzorgt de pups echt toppie .

Heel leuk om te zien is  hoe ze zich zo als een moederkloekje bij haar pups gaat liggen heel voorzichtig en oplettend gaat ze dan liggen. Dat alle pups makkelijk bij haar kunnen drinken zo lieff … De pups worden ontwormt ,gechipt en ingeënt en krijgen een geboortecertificaat mee .

Ouders zijn beiden gekeurd en voldoen aan alle gezondheidseisen .Familie van Teddy zijn bij de stichting Blijf en fungeren als hulphonden voor demente bejaarden daar is iedereen super trots op . Voor verdere info kun je bellen naar 06-31071033 ook kun je ons volgen op onze facebook pagina goodtimeskennel .