Nest Golden Retriever

 

Golden retriever pups:

 

 

Met trots kunnen we vertellen dat er 10 pups zijn geboren op  maandag 5 augustus 2019 . Het zijn hele mooie pups . Met moeders en de pups gaat het bijzonder goed. Mama Kaja is een hele zorgzame moeder .De puppy’s zijn dan ook super tevreden :) .Overigens komt zij ook uit een Hulphond lijn vanuit zowel vaders als moederskant. Papa van de pups is Tresor (Waterloo’s Still Perfect Goldtresor ) van papa Tresor zijn al meerdere pups in opleiding gegaan.

 En een dochter van Tresor is  geslaagd als blindengeleidehond . Hannah is nu een werkende blindengeleidehond die nu bij Marko woont . Uiteraard zijn wij daar super trots op .Arthur is ook bijna klaar met zijn opleiding en zal binnenkort ook het veld in gaan . 

      

 

Vader en Moeder zijn beiden gekeurd en hebben hele goede uitslagen . Vader en moeder  hebben  HD A  en  beiden zijn ze  ED Vrij en ogen vrij en DNA gekeurd op alles .Het hele blok . Pups worden bij ons ontwormt, ingeënt,gechipt en krijgen een Europees dierenpaspoort mee en krijgen een DNA profiel en  hebben een Stamboom van het Raad van Beheer.

Vader heeft plaatsingen behaald op de internationale hondenshow en op de fokdag  uitmuntend . Vader was als pup al beste van de kampioenschapsclub match . Uiteraard waren we super blij met die  twee 1 e plaatsingen .Ook had hij een plaatsing in Duitsland op een intenationale Hondententoonstelling . Excellent 🙂

Onze facebook pagina (goodtimeskennel) is overigens  up to date , daar kun je onze pups en moeder Kaja op volgen . Wilt u meer info of wil je een afspraak maken dan kun je bellen naar mij 06-31071033

Papa van de pups is Waterloo’s Still Perfect  Goldtresor roepnaam  is Tresor

      Op onderste foto pups van Tresor x Faya Mellow v.d. Golden Goodtimes (dit is de moeder van Kaja)